Fotografie Diensten

 
 

Luchtfotografie en video

Aerial Photography & Video is de perfecte manier om uw project te presenteren! De meeste herkenbare architectuur is vastgelegd vanuit de helicopter en vliegtuig bij zonsopkomst en zonsondergang. Dit uitkijkpunt is de perfecte manier om indruk te maken op uw klanten en ze een blijvende indruk achter te laten.

Video is de beste manier om de boodschap van uw merk over te laten brengen. Door uw verhaal vanuit grote hoogtes te vertellen zal dit ervoor zorgen dat klanten uw product vanuit een ander perspectief zien. 

Klik hier voor meer informatie of voorbeelden.


Architectuurfotografie

Architectuur is schijnbaar subjectief. Wanneer uw gebouw zowel van binnen als van buiten af is, is het misschien wel tijd om er een nieuw licht over te laten schijnen. Om uw project duidelijk te presenteren heeft u het scherpe oog van iemand anders nodig om het goede beeld te krijgen.

Tim's unieke perspectief zorgt ervoor dat uw project wordt weergegeven zoals u het nooit had voorgesteld. Uw opdracht zal worden vervuld op de volgende mooie weerdag.

Klik hier voor meer informatie of voorbeelden.


Tim_Allen_Swatch_Watch.jpg

Portret- en productfotografie

Heeft u een productlijn die u op de markt wilt brengen of heeft uw team misschien een nieuwe set LinkedIn-profielfoto’s nodig? Het is handig om deze verschillende fotografiediensten te bundelen!

Het is belangrijk om de profielfoto van uw bedrijf regelmatig te updaten met nieuwe afbeeldingen. Klanten worden steeds slimmer en uw naamsbekendheid staat op het spel.

Verander de creativiteit en ontdek hieronder meer.


Levensstijl & Redactionele Fotografie

Lifestyle & Editorial Fotografie is een goede manier om een persoonlijke ruimte te benadrukken en uw verhaal te delen. Of u nu ambachtelijk werk doet of muzikant bent, door onze krachten samen te bundelen kunnen we beelden in een nieuw licht zetten. 

Als u een schrijver of een journalist bent die fotografie voor uw verhaal nodig heeft, neem dan alstublieft contact op.


Timelapse op korte en lange termijn

Timelapse is een fantastische manier om dagen in seconden om te zetten. Timelapse is een creatieve tool die tijdens het weekend of zelfs een bouwplaats 24 maanden lang onwijs effectief kan zijn.

Om effectieve resultaten voor uw project te boeken, heeft u vaardigheden en apparatuur van hoge kwaliteit nodig die alleen gebruikt kunnen worden met de juiste kennis.

Timelapse.gif

LiveStreaming.gif

Live streaming

Video is de beste manier om uw nieuwe product te tonen aan uw klanten. U kunt profiteren van deze interactieve technologie met behulp van hoogwaardige videostreaming vanuit alle hoeken van de wereld.

Waar uw evenement of project ook plaatsvindt, u kunt rechtstreeks contact opnemen met uw klanten. Gecombineerd met audio van hoge kwaliteit en gebruikmakende van glasvezel internetverbinding of 4G mobiele service, is deze service zelfs beschikbaar vanuit een drone perspectief!

Klik hieronder om meer informatie aan te vragen.

 


360 ° Interactieve panoramatochten

Interactieve panoramarondleidingen zijn een uitstekende manier om uw (potentiële) klanten een kijkje te laten nemen zonder op dezelfde plek te zijn.

Afbeeldingen worden samengevoegd om interactieve websites van hoge resolutie te maken die kunnen worden gebruikt op elke webbrowser en elk mobiel apparaat. Vaak wordt dit gebruikt in VR technology.  

De met hoge kwaliteit gemaakte foto’s kunnen voor meerdere doeleinden gebruikt worden.

De gemaakte foto's kunnen zelfs worden verdubbeld als een stilstaand panorama van hoge kwaliteit.

Klik hieronder voor meer informatie.

 

InteractivePanorama.gif